(video) „Regina” Tik Tok-ului de la Chișinău, ”îngropată pe Instagram”: Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară

 (video) „Regina” Tik Tok-ului de la Chișinău, ”îngropată pe Instagram”: Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară

Andreea Bostănica, numită și regina Tik Tok-ului a rămas recent fără contul său, după ce Instagramul i l-a transformat  în unul memorial: „Scrie că am murit”, a declarat tânăra. Vloggerița a încercat să-l restabilească, dar ca răspuns a primit un mesaj în care i-au transmis „condoleanțe și înmormântare ușoară”, scrie SHOK.md.

Tânăra a făcut un video, unde cu disperare anunță că este vie: „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. Pur și simplu m-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”.

 Andreea Bostanica și-a început cariera de vlogger în 2017, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe/ influencerițe din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563 mii de abonați), Instagram (682 mii de urmăritori) și pe TikTok( peste 3,1M followers). 

Verdis Sorina

https://shok.md/

Citește și