(video) „Regina” Tik Tok-ului de la Chișinău, ”îngropată pe Instagram”: Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară

 (video) „Regina” Tik Tok-ului de la Chișinău, ”îngropată pe Instagram”: Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară
0Shares

Andreea Bostănica, numită și regina Tik Tok-ului a rămas recent fără contul său, după ce Instagramul i l-a transformat  în unul memorial: „Scrie că am murit”, a declarat tânăra. Vloggerița a încercat să-l restabilească, dar ca răspuns a primit un mesaj în care i-au transmis „condoleanțe și înmormântare ușoară”, scrie SHOK.md.

Tânăra a făcut un video, unde cu disperare anunță că este vie: „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. Pur și simplu m-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere ca să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”.

 Andreea Bostanica și-a început cariera de vlogger în 2017, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe/ influencerițe din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563 mii de abonați), Instagram (682 mii de urmăritori) și pe TikTok( peste 3,1M followers). 

0Shares