(VIDEO) Rihanna și A$AP Rocky, prima apariție după ce s-a spus că s-ar fi despărțit. Cântăreața pare mai fericită ca niciodată

 (VIDEO) Rihanna și A$AP Rocky, prima apariție după ce s-a spus că s-ar fi despărțit. Cântăreața pare mai fericită ca niciodată

Rihanna și A$AP Rocky au fost în centrul atenției zilele trecute, când a apărut un zvon că cei doi s-ar fi despărțit după ce rapperul ar fi înșelat-o. După ce prietenii lor au negat această informație, aceștia au fost surprinși împreună în Barbados, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Rihanna și A$AP Rocky se pregăteasc să devină părinți și pare că nimic nu le poate răpi fericirea pe care o resimt.

La doar câteva zile de când s-a spus că rapperul ar fi avut o aventură cu designerul de pantofi Amina Muaddi, Rihanna și A$AP Rocky au fost surprinși în Barbados, țara natală a cântăreței.

În imaginile respective, artista poartă o rochie scurtă, colorată și pantofi cu tocuri înalte, iar partenerul ei este foarte apropiat de ea, ținând-o de mână.

Luis Pisano și-a cerut scuze pentru zvonul lansat

Apariția celor doi vine la scurt timp după ce Luis Pisano, jurnalist de modă și influencer, și-a cerut scuze public pentru că a lansat zvonul privind infidelitatea lui A$AP Rocky.

”Aseară am luat decizia greșită de a publica niște tweet-uri cu niște informații care au ajuns la mine. Nu voi vorbi despre surse, nu-i voi învinovăți pe alții, pentru că la finalul zilei eu am fost cel care a scris acele mesaje și le-am publicat. Vreau să le cer scuze tuturor celor care au fost implicați.”, a scris el pe rețelele sociale.

Maria Palade

https://shok.md/