(video) S-au sărutat pasional: Doi umoriști au șocat publicul și jurații emisiunii „Игра”

 (video) S-au sărutat pasional: Doi umoriști au șocat publicul și jurații emisiunii „Игра”
0Shares

Doi umoriști au șocat juriul și publicu din cadrul emisiunii de comedie  „Игра” (Joc), după ce s-au sărutat pasional pe scenă. Este vorba despre Denis Dorokhov și Alexander Panekin, membrii echipei  „Kamîziaki”, care conform scenariului erau în rol de mire și mireasă, scrie SHOK.md.

Din videoclipul propriu-zis putem observa cum Dorokhov, îmbrăcat în rochie albă și cu perucă pe cap, la un moment dat a îngenuncheat în fața lui Panekin și l-a sărută. Nurlan Saburov, care face parte din juriu a rămas surprins de acțiunea celor doi, pe când Iulia Akhmedova, Garik Kharlamov și Garik Martirosyan au râs de ceea ce se întâmplă pe scenă.

Serviciul de presă al canalului TNT TV transmite că activitatea emisiunii a fost suspendată temporar, din cauza agravării situației cu coronavirus. Cu toate acestea, potrivit presei rusești, TNT a decis să închidă definitiv emisiunea. Angajații au fost anunțați despre acest lucru.

„Sănătatea creatorilor emisiunii și a telespectatorilor săi este o prioritate pentru producătorii canalului TV și a proiectului „Joc”, așa că filmările sunt amânate până când situația epidemiologică de la Moscova se stabilizează”, menționează serviciul de presă TNT.

0Shares