(VIDEO) Selena Gomez, acuzată că o ironizează pe Hailey Bieber. Cântăreața și-a cerut scuze pe Tik Tok după postarea videoclipului

 (VIDEO) Selena Gomez, acuzată că o ironizează pe Hailey Bieber. Cântăreața și-a cerut scuze pe Tik Tok după postarea videoclipului

Selena Gomez a fost acuzată că o ironizează pe soția fostului ei iubit, după ce aceasta a postat un videoclip pe contul de Tik Tok în care le arată fanilor rutina sa de dimineața, la puțin timp după ce Hailey Bieber a pus același videoclip. Fanii s-au gândit imediat că artista o imită pe modelul internațional și au iscat o mulțime de zvonuri, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a închis speculațiile cu privire la videoclipul postat de ea și a declarat că nu a avut nicio intenție rea atunci când l-a postat, ba mai mult, nici nu știa de videoclipul lui Hailey. Aceasta și-a cerut scuze pentru problemele create și a spus că va sterge clipul postat pe contul său de Tik Tok.

„Cred că trebuie să aveți mare grijă de sănătatea voastră mintală. Prieteni, nu am idee ce am făcut, dar chiar îmi pare rău. Nu am avut nicio intenție rea. O să șterg imaginile curând”, a spus Selena Gomez într-un nou videoclip pe contul său de Tik Tok.

Selena Gomez, acuzată că o ironizează pe Hailey Bieber/ Profimedia

Selena Gomez, acuzată că o ironizează pe Hailey Bieber/ Profimedia

 

Zvonurile au apărut după ce Hailey Bieber, care s-a căsătorit cu fostul iubit al Selenei Gomez, Justin Bieber, în 2018, a postat un videoclip pe Tik Tok în care își realiza machiajul. La scurt timp după, Selena Gomez a distribuit un videoclip pe platformă în care ea făcea același lucru. Chiar dacă aceasta nu a făcut nicio mențiune despre Hailey, unii fani au ajuns la concluzia că aceasta își bătea joc de celebrul model.

„Sunt recunoscătoare pentru răspunsul pe care îl primește melodia. Sunt atât de recunoscătoare. Cu tooate acestea, nu suport ca femeile să se distrugă între ele. Nu voi lua niciodată, niciodată parte la asta. Așa că vă rog să fiți amabili cu toată lumea. Nu contează care este situația, dacă sunteți fanii mei, nu fiți nepoliticoși cu nimeni, vă rog”, a spus aceasta.

Maria Palade

https://shok.md/