(VIDEO) „Spionul Putin” și-a văzut visul din fragedă copilărie îndeplinit

 (VIDEO) „Spionul Putin” și-a văzut visul din fragedă copilărie îndeplinit
0Shares

Șeful de la Kremlin a fost la o școală din Vladivostok, cu ocazia Primului sunet, unde, după ceremonia dedicată începutului noului an de studii, Vladimir Putin a stat de vorbă cu elevii instituției vizitate, scrie SHOK.md ria.ru.

Printre altele, președintele rus a îndemnat micuții să nu renunțe la vise, să le urmeze, pentru că „orice e posibil”.

„Spre exemplu eu, ca și mulți băieți, mai întâi am vrut să fiu marinar, apoi pilot și până la urmă am decis că visul meu este să devin spion.

Nici nu îmi vine să cred că acest vis al meu s-a realizat. Da, nu a fost simplu. Nu poți doar să spui că „vreau să fiu spion” și chiar să devii. Orice vis realizat necesită efort și multă dorință”, a povestit Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin ocupă pentru a patra oară funcția de președinte al Federației Ruse. A devenit președinte interimar al Rusiei la data de 31 decembrie 1999, după ce liderul de la Kremlin de atunci Boris Elțîn a demisionat.  După absolvirea universității, Putin a fost recrutat de KGB, în serviciul de contraspionaj.

În 1976 a terminat cursul de perfecționare al KGB din Ohta, Leningrad.Apoi, conform spuselor lui Iuri Felshtinsky și ale lui Vladimir Pribîlovski, a servit la așa numita direcție nr. 5 a KGB-ului, care combătea opoziția politică.În perioada celor două mandate succesive de președinte (2000-2008), Vladimir Putin a redat Rusiei demnitatea și forța politică pe plan internațional.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/