(video) Știai că Ion Ceban poate cânta la pian? Vezi reacțiile internauților, la o secvență publicată de edil

 (video) Știai că Ion Ceban poate cânta la pian? Vezi reacțiile internauților, la o secvență publicată de edil

Puțini cunosc că Ion Ceban este pasionat de muzică. Primarul general s-a filmat în timp ce cântă la pian și a publicat secvența video pe pagina lui de Facebook. Pe durata filmulețului edilul stă cu spatele la cameră, iar în fața lui se obervă o fotografie cu famila: soția și cei doi copii. Edilula a dezvăluit că nu a mai atins clapele de un an și jumătate, scrie SHOK.md.

„Nu am stat la pian de un an și jumătate. Doresc să propun o provocare pentru Chișinău! Vreau să ieșim în spațiile publice și să încântăm trecătorii. Provoc pe fiecare care are dorința și curajul de a o face sub orice formă. Chișinăul își întoarce numele de cel mai cultural oraș”, a scris acesta.

Reacția internauților a fost pe măsură: „Sunt profund uimită. Profund! Foarte frumos să avem în sfârșit un primar gospodar, dar și erudit, cult si scolit./ Domnule Primar, ne-ați surprins și acum am înțeles de unde vine dorința de a susține cultura. E una din cele mai frumoase provocări…Avem atâția tineri ingenioși și artisti deschiși pentru a aduce starea de bine în oraș./ Bravo.Arta înnobilează! Multă inspirație și idei inedite în continuare”.