(video) Sute de persoane au participat, astăzi, la Marșul Familiei din Capitală

 (video) Sute de persoane au participat, astăzi, la Marșul Familiei din Capitală

Sute de persoane au participat, astăzi, la Marșul Familiei din Capitală, organizat de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La eveniment au fost mii de tinere familii, familii cu copii, reprezentanți ai biserici și alți doritori, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Sânt foarte bucuros că la acest eveniment s-a alăturat și Biserica – forța unificatoare a societății noastre. Marșul are drept scop protejarea și promovarea valorilor noastre tradiționale și ale familiei tradiționale – valori care ne-au fost transmise din generație în generație. Echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru ca familia tradițională, formată din mamă, tată și copii, să devină un model de urmat, o normă socială.

Noi nu vom permite să ne fie distruse valorile care stau la baza societății noastre, să ne fie impuse și infiltrate valori străine, improprii neamului nostru.Evenimentele de astăzi demonstrează că familia și valorile tradiționale reprezintă un element spiritual de importanță majoră, iar noi vom face tot posibilul pentru a le susține și promova. Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va elabora și promova programe sociale care au drept scop protejarea, consolidarea și susținerea instituției familiei”, a scris liderul PSRM pe pagina sa de Facebook.

Vezi video pe UNIMEDIA.