(video) Tactica șoferului, care a schilodit-o pe Marcela: „O face pe victima, că a rămas fără job. Și eu? Eu tot am rămas fără job, fără familie, fără nimic”

 (video) Tactica șoferului, care a schilodit-o pe Marcela: „O face pe victima, că a rămas fără job. Și eu? Eu tot am rămas fără job, fără familie, fără nimic”
Procurorii au cerut 4 ani și 8 luni de închisoare, în penitenciar de tip deschis, pentru șoferul Gheorghe Begu care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Marcela Paladi susține că așteaptă să se facă dreptate și că trebuie să răspundă în fața legii.

„Data trecută și-a cerut iertare, acum a făcut-o pe victima – cum va sta închis, condițiile de acolo îi vor lăsa sechele psiho-emoționale, s-a plâns că a rămas fără job, dar eu tot am rămas fără job, fără familie, fără nimic în principiu.

Așteptăm să se facă dreptate. Să răspundă în baza legii, asta e tot”, a spus Marcela.

Decizia va fi pronunţată pe 3 mai.

Acum o săptămâna a început procesul pe caz.

Recent s-au împlinit 2 luni de la cumplitul accident de pe Viaduct care a lăsat-o pe Marcela Paladi fără picioare. Până astăzi șoferul nu a fost reținut, fiind cercetat în libertate, iar tânăra spune că nu a primit niciun apel de la el.

După 3 săptămâni în spital, tânăra rămasă fără picioare, după un accident pe Viaduc a fost externată de la spital. „Mă întorc acasă cu zâmbetul pe buze, cu speranță în suflet și mai puternică ca niciodată”, a scris Marcela pe pagina sa de facebook.

Tânăra de 25 de ani, care a fost lovită de un BMW pe viaduct și i-au fost amputate ambele picioare cere ajutor. „Vreau să trăiesc! M-am născut a doua oară, la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit. Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor”, a menționat aceasta într-o postare.

Melisa Ciobanu