(VIDEO/FOTO) „Te iubesc și voi fi lângă tine indiferent de orice”: Mesajul Anastasiei Nichita pentru Valeriu Mircea, după ce a a cedat în fața francezului Salahdine Parnasse

 (VIDEO/FOTO) „Te iubesc și voi fi lângă tine indiferent de orice”: Mesajul Anastasiei Nichita pentru Valeriu Mircea, după ce a a cedat în fața francezului Salahdine Parnasse
9Shares

Luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, care a devenit campion mondial în „KSW” în urmă cu 2 luni a revenit aseară în cușcă la Paris. Acesta, însă, a cedat în fața francezului Salahdine Parnasse. Iubita acestuia, Anastasia Nichita a venit cu un mesaj emoționant pentru Valeriu, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de instagram tânăra a publicat câteva stories-uri în care vorbește despre pierderea logodnicului său.

De asemenea tânăra a publicat și o postare cu un mesaj emoționant pentru iubitul său.

„Noi știm prin câte ai trecut și cât de greu ți s-a dat această pregătire de care practic nici nu ai avut parte. Tu deja ai făcut istorie prin faptul că la o lună după lupta grea pe care ai avut-o în Cehia ai acceptat să te lupți iar și să slăbești 13 kg într-un timp foarte scurt. Ești un munte de caracter și perseverență și mă mândresc cu tine. Din păcate așa e sportul vostru, prea dur. Cu siguranță vei reveni mai puternic, știu, sunt convinsă. Te iubesc și voi fi lângă tine indiferent de orice! Împreună și la bine și la greu. MEREU”.

Valeriu Mircea a fost susținut de „Lupii lui Calancea” care au făcut un mare show.

Lupta principală la turneul KSW de aseară de la Paris a avut loc între Valeriu Mircea și  Salahdin Parnase. Luptătorul francez Parnasse și-a eliminat adversarul în primul tur.

Luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, care, la sfârșitul lunii februarie 2024 a devenit campion mondial în „KSW”, a publicat pe rețele o fotografie alături de legendarul Conor McGregor, dintr-o sală de sport.

Luptătorul de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, a devenit campion mondial în KSW, în categoria de până la 70 de kilograme. Competiția s-a desfășurat în orașul Liberec din Cehia.

„Te iubesc şi sunt mândră de caracterul tău de fier”: Mesajul Anastasiei Nichita pentru Valeriu Mircea, după ce a obținut centura de campion.

9Shares

Aura Mereuta

https://shok.md