(video) Trei ucraineni au băut și s-au luat la pumni cu doi moldoveni în fața unui restaurant din București

 (video) Trei ucraineni au băut și s-au luat la pumni cu doi moldoveni în fața unui restaurant din București

Pe imaginile surprinse de oamenii care locuiesc în apropiere se poate observa cum mai mulţi oameni se iau la trântă pe trotuar, în faţa unui restaurant, totul după o ceartă spontană. La scurt timp, mai multe echipaje de poliţie de la secţia 16 sosesc la faţa locului, scrieSHOK.md, cu referire la presa din România.

Cei implicaţi sunt trei cetăţeni ucraineni şi doi moldoveni. Aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei, iar la un moment dat au început să se ia la bătaie deși se aflau și câteva femei și copii mici cu ei.

Polițiștii au ajuns la fața locului în mai puțin de cinci minute și au identificat câțiva ucraineni și moldoveni, care făceau scandal și își împărțeau pumni.

Scandalagiii au refuzat să colaboreze cu autoritățile române.

Pentru că niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere, polițiștii au demarat o anchetă din oficiu.

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii Secției 16, care au demarat toate verificările. Persoanele în cauză nu au solicitat îngrijiri medicale de specialitate, iar până în acest moment niciunul dintre cei implicați nu a formulat plângere.

Cercetările sunt continuate din oficiu de către secția 16, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmite Poliţia de la București.