(video) Un bărbat și-a aruncat bebelușul de 2 luni spre un polițist ca să nu fie prins, după o urmărire ca-n filme, în Florida

 (video) Un bărbat și-a aruncat bebelușul de 2 luni spre un polițist ca să nu fie prins, după o urmărire ca-n filme, în Florida
0Shares

Un polițist din Florida a prins în brațe un bebeluș de 2 luni pe care un suspect l-a aruncat spre el, în timp ce încerca să scape. După o urmărire ca-n filme de 40 de minute, când s-a văzut încolțit de polițiști, suspectul și-a aruncat bebelușul în brațele unui polițist și a încercat să fugă, scrie SHOK.MD, cu referire la observator.

Urmărirea a avut loc pe 26 mai în Gifford, Florida. Suspectul, identificat ca fiind John Henry James III, în vârstă de 32 de ani, este vizat de două acuzații grave de abuz asupra copiilor și alte infracțiuni.

„Nu poți arunca un copil asupra noastră și să te aștepți să te tratăm cu mănuși”, a declarat șeriful Eric Flowers, în urma incidentului, potrivit Insider.

Bărbatul și-a aruncat copilul când s-a văzut încolțit de polițiști

Suspectul a fost încolțit în parcarea unui complex de apartamente, a coborât din mașină cu copilul și l-a aruncat către un ofițer, înainte de a încerca să scape pe jos.

Din fericire, polițistul a prins în siguranță bebelușul.

”Am văzut unele lucruri nebunești, dar acest lucru le depășește pe toate“, a spus Jacob Curby, polițistul care a prins copilul.

Bărbatul a fost imobilizat și arestat

Polițistul a povestit că bărbatul a coborât din mașină și fără să fie foarte atent, s-a întors și a aruncat peste umăr un bebeluș de două luni.

Aruncarea nu a fost vizibilă în videoclip, însă ofițerul poate fi văzut în imagini purtând copilul în brațe, la câteva minute după ce suspectul a fost imobilizat de polițiști.

Departamentul pentru copii și familii investighează, de asemenea, incidentul.

0Shares