VIDEO | Un camion plin cu artificii a explodat pe o plajă unde sute de oameni sărbătoreau Ziua Independenței

 VIDEO | Un camion plin cu artificii a explodat pe o plajă unde sute de oameni sărbătoreau Ziua Independenței
0Shares

Un camion plin cu artificii pregătite pentru Ziua Independenței a explodat, duminică, pe o plajă din Ocean City, Maryland, unde sute de oameni petreceau. Mai mulți angajați ai companiei care se ocupa de focurile de artificii au fost răniți, au anunțat autoritățile, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei locale 10:15, în timpul pregătirilor, când atât artificiile din camion, cât și cele de lângă, au luat foc și au început să zboare în toate direcțiile.

Chiar dacă plaja era plină de oameni care sărbătoreau Ziua Independenței, nu au existat alți răniți în afară de câțiva angajați ai companiei care se ocupa de focurile de artificii. Aceștia au refuzat transportul la spital.

„Înainte ca artificiile să fie scoase din vehicul, pompierii au delimitat o zonă de siguranță în jurul lor și au pus în aplicare alte protocoale de siguranță. Tocmai această zonă și protocoalele de siguranță au împiedicat ca oricine altcineva să fie rănit.”, a spus șeful pompierilor, Richie Bowers.

0Shares