(video) Un moldovean, supărat pe Lia Taburceanu, după un festival din Chicago: Cheoche Lilia, hai să fim puțin mai respectuoși și să nu uităm de unde am venit

 (video) Un moldovean, supărat pe Lia Taburceanu, după un festival din Chicago: Cheoche Lilia, hai să fim puțin mai respectuoși și să nu uităm de unde am venit

Un moldovean, stabilit în SUA s-a arătat supărat pe Lia Taburceani, după festivalul „Inima mea e Moldova”, desfășurat recent, la Chicago, unde au participat mai mulți artiști de la noi și jurnaliști. „Hai să fim puțin mai respectuoși și să nu uităm de unde am venit”, a spus acesta, în cardul unui filmuleț, publicat în mediul online.

În secvența video, bărbatul apare îmbrăcat în vestă, cu cască pe cap și cu instrumentele în mâini. Moldoveanul a remarcat că astfel „a vrut să reprezinte toți oamenii care au fost prezenți acolo: șoferi, constructori, businessmeni, bucătari…”.

„Timpul de afară nu a ținut cu noi, dar luând în considerare că voi ați venit tocmai din Republica Moldova, am dansat în ploaie și am cântat alături de voi, ca să creăm o atmosferă plăcută, pentru voi și pentru noi.

După câteva zile ne-am trezit cu o postare de-a Liei Taburcean, cumva „mulțumind” organizatorilor pentru zborul terifiant, pe care l-a avut ea de 10 ore în Economy class.

Dragă Lia Taburceanu, tu într-adevăr trebuia să mulțumești organizatorii și să vezi prin ce trece un moldovean, peste hotare, care de multe ori vine acasă, intenționat pentru voi, deoarece de multe ori cei din diasporă vin acolo, pentru nunți și cumătrii, unde sunteți invitați și voi, „elita” interpreților din Moldova.

Tu ne-ai spus să nu uităm de unde am venit. Serios? Mie îmi pare că tu ai uitat”, a subliniat acesta.

„Vreau să-ți spun că oamenii fără muzica voastră cu fonogramă, pot să trăiască, dar voi fără noi nu, pentru că noi vă plătim la concerte, nunți și cumătrii. Hai să fim puțin mai respectuoși și să nu uităm de unde am venit”.

@manoligrigore0♬ original sound – Manoli Grigore