(video) Un tânăr cu ochi albaștri, din Găgăuzia, a cucerit-o pe Raluca, la SuperStar: E al meu!

 (video) Un tânăr cu ochi albaștri, din Găgăuzia, a cucerit-o pe Raluca, la SuperStar: E al meu!

Momente magice în cadrul show-ul SuperStar din România. Un tânăr cu ochi albaștri, din Găgăuzia a cucerit, juriul din România, în special pe Raluca: „E al meu” a spus aceasta. Artiom Topal are 28 de ani și este original din satul Etulia, scrie SHOK.md.

Artiom a interpretat piesa trupei americane Black Pumas: „Colors”.

După ce a evoluat, Raluca uimită a spus că cântă incredibil de frumos: „Ai un pachet atât de frumos pe care l-ai oferit nouă în seara aceasta. Îți mulțumim pentru acest moment. Ai fost foarte tare și mai ai și ochii aceștia, dar repet că nu este vorba doar despre ochi”, iar Smiley a adăugat a adăugat „Ai reușit performanța de a o vrăji definitiv pe Raluca. Ai tot pachetul, ești talentat, frumos”.

Artiom l-a făcut mândru și pe Carla’s Dreams că este din Moldova.

„Eu stau aici mândru pentru că conaționalul meu a făcut un moment absolut magic. Eu respect foarte mult modestia și decența cu care se prezintă moldovenii peste tot. Tu ai șanse foarte mari să fii unul dintre cei patru în finală”, a declarat artistul.

Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la instrumente, mama a făcut baian și acordeon, iar tatăl – trompetă. În prezent, lucrează ca profesor de muzică pentru copii, în satul lui natal. În paralel, face Masterul în Drept.

Vedeți aici prestația.

https://www.youtube.com/watch?v=oKXnKUrZkPY