(VIDEO) Un ultim sărut. Momentul în care o tânără este trasă de valuri în Soci spre moarte, spre disperarea iubitului ei: „Oamenii se uitau cum moare”

 (VIDEO) Un ultim sărut. Momentul în care o tânără este trasă de valuri în Soci spre moarte, spre disperarea iubitului ei: „Oamenii se uitau cum moare”
312Shares

O înregistrare video șocantă a surprins momentul în care un cuplu îşi oferă un ultim sărut şi o ultimă îmbrăţişare, înainte ca tânăra să fie târâtă în mare de valurile învolburate. Lupta disperată pentru viaţă l-a adus doar pe tânăr la mal, însă pentru ea nu s-a mai putut face nimic, scrie observatornews.ro.

Evenimentul tragic a fost surprins video de martori, în timp ce, cei doi se plimbau pe o plajă de la Marea Neagră. Spectatorii doar “stăteau și priveau sau filmau” ultimele clipe ale tinerei care se zbătea pentru viaţa ei, după ce a fost trasă de curenţii de apă şi izbită de valuri.

Moarte tragică pentru o tânără de 20 de ani: trasă în valuri după un ultim sărut cu iubitul

Diana Belyaeva, în vârstă de 20 de ani, a fost văzută plimbându-se pe malul apei din staţiunea balneasă Soci, alături de iubitul ei. Cei doi se bucurau de un moment romantic, când, de nicăieri, un val uriaş îi loveşte şi îi face să cadă, urmând ca alte valuri să treacă peste ei.

Tânăra poate fi văzută încercând de nenumărate ori să se ridice în picioare, însă valurile continuau să o dezechilibreze. Situația trece de la romantism la disperare şi o luptă între viață și moarte pentru Diana, în timp ce prietenul ei, panicat, încearcă cu disperare să o salveze de la a fi trasă în mare. Din păcate, valurile l-au lovit la spate și nu a putut să o ajute, iar Diana a fost trasă în larg.

Trei zile au încercat scafandrii să găsească trupul neînsufleţit al fetei

Autoritățile au petrecut trei zile căutând-o pe Diana, care era din Lipetsk, dar fără succes. Rapoartele locale spun că se presupune că a murit. Videoclipul postat pe reţelele de socializare a provocat revoltă printre internauţi, oamenii şi-au exprima furia faţă de trecătorii care filmau sau pur şi simplu asistau la tragedia din faţa ochilor lor, în timp ce tânăra se zbătea să iasă la suprafaţă.

“Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare”, scria un comentariu.

“Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoşătoare şi trebuie să reacţionezi imediat. Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute”, a explicat un localnic, potrivit Mirror.

În clip apare şi un trecător cu un detector de metale care se plimba pe plajă, observă ş iasistă la tragicul eveniment, dar nu pare să se mişte în ajutorul ucplului aflat în dificultate.

“Pur şi simplu toţi au stat şi s-au uitat, au privit-o cum moare. Iar unii au filmat ce se întâmplă şi atât”, povesteşte un alt localnic revoltat de cele întâmplate. “Tinerii se împingeau în glumă unul pe altul până când au ajuns în apă în zona valurilor mai înalte. Băiatul a reuşit să treacă peste un val uriaş şi a scăpat înainte să fie tras de curenţi, dar prietena lui a fost luată de val. Nu a putut să o ţină în braţe şi nu şi-a dat seama imediat că îşi târâse iubita în adâncuri. A ieşit confuz pe marginea apei, apoi abia atunci a realizat că ea nu mai e “.

O anchetă a poliţiei este în curs de desfăşurare. O amplă operaţiune de căutare a fost lansată în speranţa găsirii fetei, însă până acum nu au fost rezultate.

 

 

312Shares

Aura Mereuta

https://shok.md