(VIDEO) Un urs a fost surprins în timp ce fura un colet, din faţa unei casei în SUA

 (VIDEO) Un urs a fost surprins în timp ce fura un colet, din faţa unei casei în SUA

Camerele de supraveghere montate în casa unei femei din Connecticut, SUA au surprins momentul în care un urs vine la uşa casei şi îi ia acesteia coletul pe care curierul îl lăsase la uşă cu doar câteva minute înainte de apariţia animalului, scrie SHOK.md cu referire la  New York Post.

Kristin Levine a povestit că la scurt timp după ce coletul a fost lăsat în faţa casei, ursul şi-a făcut apariţia luând pachetul care conţinea mai multe role de hârtie igienică. Pe filmare se poate observa momentul în care animalul se plimbă nestingherit cu o cutie în gură, mergând cu aceasta spre curtea vecinilor.

„Cei de la curierat au adus pachetul cu doar câteva minute înainte, moment în care am primit alerta că cineva este în faţa casei. Mă pregăteam să cobor pentru a-l lua, dar la scurt timp, camerele au transmis o altă alertă. Am fost surprinsă, pentru că nu aşteptam pe nimeni altcineva să vină în vizită”, a spus femeia.

În ultima perioadă, apariţiile urşilor au fost tot mai dese în statul american, Ministerul Energiei şi Protecţia Mediului, considerând că acestu lucru este datorat creşterii numărului de urşi care populează zona. Anul acesta, autorităţile din regiune au înregistrat peste 6.000 de apariţii ale urşilor.

Pentru a reduce prezenţa urşilor în apropierea locuinţelor, oficialii recomandă îndepărtarea lucrurilor care pot atrage animalele, precum carnea, fructele şi preparatele din fructe, dar şi coşurile de gunoi care conţin resturi de alimente

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și