(VIDEO) Unul dintre golurile deceniului, fără discuții: Reușita unui puști de la Schalke 04 face înconjurul lumii

 (VIDEO) Unul dintre golurile deceniului, fără discuții: Reușita unui puști de la Schalke 04 face înconjurul lumii

În ciuda faptului că a retrogradat în 2.Bundesliga, Schalke 04 reușește să rămână în prim-planul fotbalului european. Ieri, în meciul câștigat contra celor de la Gelsenkirchen, Mehmet Aydin, un puști de doar 19 ani, a stârnit un val de admirație, după ce a reușit un gol care merită de pus în ramă, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

În minutul 65 al jocului de pe Veltins Arena, Ouwejan a executat o lovitură de colț, iar mingea a ajuns în preajma punctului de la 11 metri, unde l-a găsit nemarcat pe Aydin. Fotbalistul german de origine turcă nu a stat pe gânduri și a reluat din voleu, fără nicio șansă pentru portarul advers.

Ceea ce face reușita mijlocașului lateral deosebită este coordonarea de care a dat dovadă. Aydin părea că a știut tot timpul unde va veni balonul și a sărit cu câteva fracțiuni de secundă înainte de a-l lovi, pentru a avea o poziție cât mai bună.

Spaniolii de la AS au caracterizat execuția lui Mehmet Aydin drept ”unul dintre golurile deceniului, fără discuții”, în timp ce comentatorul din Turcia care se aude în video-ul de mai jos, pur și simplu ”a înnebunit” la reușita puștiului lui Schalke 04.

Maria Palade

https://shok.md/