(video) Valentina Naforniță a vorbit în premieră despre divorț: Sunt niște trăiri pe care nu-ți dorești să le mai simți niciodată în viață

 (video) Valentina Naforniță a vorbit în premieră despre divorț: Sunt niște trăiri pe care nu-ți dorești să le mai simți niciodată în viață

Valentina Naforniță și Mihai Dogotari au divorțat acum câteva luni, după 18 ani de relație. Invitată în cadrul unui interviu, soprana a făcut primele declarații despre această etapă din viața ei. Valentina spune că a fost un proces rapid, dar dureros: „În cazul nostru eu am închis ușa și tot ce s-a întâmplat după, nu mă interesează. Sunt niște trăiri pe care nu-ți dorești să le mai simți niciodată în viață”, scrie SHOK.md.

„Într-un final, decizia de a divorța a fost din ambele părți. Sunt niște trăiri pe care nu-ți dorești să le mai simți niciodată în viață. După, desigur urmează ușurare. S-a întâmplat foarte repede. Într-o săptămână viața mea s-a schimbat. Să spun că nu este chinuitor, ar fi o minciună. Din moment ce s-a pus punct, s-a început totul de la capăt. Când auzi oamenii în momentele cele mai grele că o ușă se deschide și alta se închide, îți vine să-i dai de la al nouălea etaj. Nu vrei să-i asculți, dar așa și este. Tu trebuie să-ți dai singur seama de lucrurile acestea”, a declarat aceasta în cadrul interviului.

Valentina a mai adăugat că: „Eu am avut foarte mult timp cu mine după asta, ca să meditez și să mă gândesc. Încă nu am găsit răspunsuri la tot, însă am găsit răspunsul la unul dintre cele mai chinuitoare gânduri: ”Ce-o să fac, cum o sa fie?” Îmi spun că o să fie totul bine!

Din moment ce pui semnătura pe o hârtie, cel puțin în cazul meu, înseamnă că acea ușă este închisă. Nu am lăsat loc pentru nici o ferestruică. În cazul nostru, eu am închis ușa și tot ce s-a întâmplat după nu mă interesează.”

Valentina a mai vorbit despre gelozia fostului soț față de cariera ei: „Înainte când mă întreba cineva, eu spuneam ferm că nu există lucrul acesta într-o familie. În ultimul timp nu mai știu dacă este adevărat, dar cât am fost în relație nu am simțit lucrul acesta. Mereu ne-am susținut.

Eu cred că noi doi nu ne-am maturizat până la capăt, având în vedere că am început atât de devreme relația. Eu știu sigur, că nu am reușit să fiu femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cred că abia acum mă maturizez. Până la urmă fiecare se maturizează individual”, a spus soprana.

Soprana Valentina Naforniță și baritonul Mihai Dogotari au fost un cuplu de invidiat atât pe scenă, cât și în viață. Cei doi s-au cunoscut pe când erau adolescenți, iar peste opt ani au trecut la un nivel nou și s-au căsătorit.

Citește și