(video) Victoria Tunç, despre soțul său musulman: El pe mine nu mă reușește, unde a doua. Să stau în rând la el după s*lă

 (video) Victoria Tunç, despre soțul său musulman:  El pe mine nu mă reușește, unde a doua. Să stau în rând la el după s*lă

Victoria Tunç a vorbit despre relația cu soțul său turc, care este de religie islamică și posibilitatea acestuia de a avea mai multe soții. Invitată în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, creatoarea de conținut a spus că nu au discutat subiectului respectiv. „El pe mine nu mă reușește, unde a doua. Să stau în rând”, a râs aceasta.

Întrebată dacă a vorbit cu soțul său despre faptul că poate să-și mai ia o soție, aceasta a spus: „Ce discuții pot să fie la acest subiect. Da, celor care locuiesc în Turcia li se permite. El pe mine nu mă reușește, unde a doua. Să stau în rând la el”, a râs Victoria.

Aceasta a mai adăugat: „Lasă să se ducă măcar cu a treia în spate. Noi tare suntem departe de obiceiurile acestea. El să-mi zică așa ceva, râd jumate de zi. Eu o să fiu soția principală”.

Cuplul s-au cunoscut în 2015, pe Facebook. Peste o lună de conversație, actualul soț a „rupt” contractul în Dubai și s-a dus la Victoria, în Cipru. Cei doi au împreună un copil.

Citește și