(video) Lozanciuc, despre actuala guvernare: Toată lumea plânge, dar încă nu cu lacrimi de crocodil, pentru că încă nu venit iarna

 (video) Lozanciuc, despre actuala guvernare: Toată lumea plânge, dar încă nu cu lacrimi de crocodil,  pentru că încă nu venit iarna

„La ce am ajuns noi, ne uită în jur și toată lumea plânge, dar încă nu cu lacrimi de crocodil. De ce? De aceea că încă nu a venit iarna”, a declarat Alexandru Lozanciuc în cadrul unui interviu cu Dorin Galben,  în contextul în care a fost întrebat despre impresiile sale cu referire la actuala guvernare din Republica Moldova.

„La ce am ajuns noi, ne uită în jur și toată lumea plânge, dar încă nu cu ochi de crocodil. De ce? De aceea că încă nu a venit iarna. Dacă, atunci primarul nostru a spus că pentru un apartament de 100 metri pătrați, o să fie căldura 10 mii de lei”, a spus artstul.

Întrebat dacă autoritățile de la Chișinău ar trebui să lase capul în jos și să meargă să negocieze contractul la gaz,  interpretul a spus că „nu”.

„Nu trebuie să lase capul nimeni. Nu trebuie să fii bou. Trebuie să faci cu cap și să te înțelegi cu lumea, ca toți ceilalți. Nu suferi tu, dar poporul care te-a ales. Trebuie să faci așa ca ei să simtă că sunt ajutați”.

Artistul a fost întrebat și despre așteptările sale de la actuala guvernare.

„Invită-mă iarna și o să-ți dau răspuns. Eu cânt, poporului îi place. De ce mă cheamă doar diaspora să le cânt, dar nu și țăranii mei? Ei n-au ce mânca, să mă invite să le mai cânt, cu ce să plătească ei. De asta și spun că țăranul vrea să ne vadă, dar nu are bani”, s-a revoltat artistul.

 

Citește și