(video) Vis spulberat de avionul pierdut: Campioana Moldovei la șah, Alina Mihailova, acuză un operator turistic că a împiedicat-o să ajungă la Campionatul European

 (video) Vis spulberat de avionul pierdut: Campioana Moldovei la șah, Alina Mihailova, acuză un operator turistic că a împiedicat-o să ajungă la Campionatul European

Campioana Moldovei la șah clasic, Alina Mihailova, afirmă că nu a putut ajunge la Campionatul European feminin la șah, din Muntenegru, din cauza neglijenței unei agenții, specializată în comercializarea biletelor de avion.

Alina Mihailova susține că a procurat biletele pentru zbor prin intermediul companiei LinkAir.md, specializată în comercializarea biletelor de avion, iar când a ajuns în ziua zborului, la Aeroportul Internațional Chișinău, a depistat că cursa ei deja a zburat. „Aveam în bilet indicată ora decolării 15:20, iar în realitate a fost o altă oră, avionul a zburat la 09:20, în aceeași zi”, a declarat Alina Mihailova, în cadrul unei emisiuni la Gagauziya Radio Televizionu.

Reprezentanții companiei LinkAir.md, au venit cu o reacție la acest caz. Aceștia susțin că „în biletele pe numele pasagerei, Alina Mihailova, au fost indicate date corecte”. „Ce s-a întâmplat și cum s-a produs eroarea, nu cunoaștem și nu ducem răspundere”, au declarat pentru UNIMEDIA, responsabilii de la LinkAir.md.

La Chișinău a avut loc finala campionatului Republicii Moldova la șah clasic organizat de Federaţia de Șah a Republicii Moldova. Pentru prima dată campioană a țării între femei a devenit maestra Alina Mihailova din Comrat, care a reușit să învingă toate adversarele și să acumuleze 9 puncte din 9 posibile.

Mai multe detalii urmăriți în emisiune.

 

Melisa Ciobanu