(video) Vlad Codreanu în rol de bucătar! Interpretul cheamă gravidele la zeamă și plăcinte

 (video) Vlad Codreanu în rol de bucătar! Interpretul cheamă gravidele la zeamă și plăcinte

Se pare că Vlad Codreanu ştie cum să cucerească o femeie. Acesta a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare unde a demonstrat măiestria de culinar. Interpretul s-a trezit dis de dimineață pentru a găti zeamă, plăcinte și carne cu legume,  scrie SHOK.md.

„Dacă sunteți însărcinate sau pofticioase, veniți la mine”, a menționat acesta.

Recent, Vlad Codreanu a oferit un interviu exclusiv pentru SHOK.MD, în care a vorbit despre coșmarul prin care a trecut în timpul accidentului din Egipt, cum a filmat videoclipul pentru noua sa piesă cu telefonul mobil, după ce i-a fost distrus aparatajul profesionist, ce mâncare îi place să gătească, de ce își schimbă atât de des look-ul, ce a făcut în carantină și cum s-a logodit, dar și ne-a mărturisit cum a ajuns în calitate de mire la o emisiune televizată și ce mai pregătește nou pentru admiratorii săi.

 

S-a dus în vacanță și a ajuns la… spital

La sfârșit de iarnă a plecat în Egipt, să viziteze țara, să filmeze un clip pentru noua sa piesă, dar și să procure medicamente pentru fratele său. Însă a ajuns în spital, după un accident cu implicarea autocarului în care se afla și el, împreună cu iubita sa, Silvia.

„Din nefericire, dimineața, la ora 6.00, când soarele răsare, șoferul a pierdut controlul și autocarul s-a răsturnat. Din cea mai mare fericire am rămas viu și nevătămat, deși am avut niște vânătăi zdravene și dureri de spate, mână, picior, dar sunt bucuros că suntem în viață”, ne-a relatat Vlad Codreanu.

„Toată viața mi-a trecut prin fața ochilor”

După acel accident mă trezeam la 2.00 – 3.00 noaptea și mi se părea că sunt din nou acolo. Dormeam când s-a produs accidentul, m-am trezit de la țipete, apoi lovitura și toată viața mi-a trecut prin fața ochilor. Mă gândeam: Cum, chiar așa? Chiar acesta este finalul?”

Am rămas fără aparatajul de peste 2.000 de euro

În afară de durerile pe care le resimte și acum, în urma accidentului i-a fost distrus și tot aparatajul, cu care urma să filmeze nou videoclip, iar din geantă au dispărut și banii pe care îi avea, circa 400 de dolari.

„2.000 și ceva de euro costa aparatajul. În geantă mai aveam și 400 de dolari, care eventual nu mai erau. În total circa 3.000 de euro am pierdut acolo, dar bine că sunt în viață”.

Noul videoclip, filmat cu… telefonul

Totuși, în pofida celor întâmplate, interpretul a reușit să filmeze secvențe pentru noul videoclip… cu telefonul.

„A fost destul de ok, la moment clipul se află la montaj, sunt circa 70 de filmulețe, curând va fi lansat. O să șocăm”.

Interpretul pregătește și alte surprize pentru admiratorii săi

„Pregătesc o melodie în colaborare cu Kapushon, ard de nerăbdare să o terminăm mai repede acest proiect, să fie piesa gata. La moment se lucrează asupra aranjamentului”.

Cum i-a schimbat viața carantina

L-am întrebat și în ce fel i-a schimbat viața această carantină de un an, care ne-a dat tuturor lumea peste cap.

„Am încercat să mă reprofilez. Dar oricum fac ceea ce făceam mereu. Mi-am făcut acasă un mini studiou, în care înregistrez spoturi audio și mai câștig un ban. Dar la moment, odată ce mi-a fost distrus aparatajul va trebui să mai muncesc și în altă parte ca să cumpăr tot de ce am nevoie”.

A cântat și pentru partide politice

Vlad Codreanu a recunoscut că a evoluat pe scenă pentru anumite partide politice și că nu regretă acest lucru. Mai mult, va accepta o asemenea ofertă și acum, însă contează din partea cui va veni.

„Da, am cântat. Dacă mi s-ar propune acum aș cânta din nou. Nu m-aș implica în politică, nu îmi place absolut deloc, eu mai mult sunt pe partea de divertisment”.

Logodna a fost pe bune sau o farsă ?

„A fost pe bune (n.r. râde). Dacă până acum lumea s-a deprins cu farsele pe care le făceam, păi iată că de data aceasta a fost totul serios, a zis DA, mergem mai departe”.

Despre gelozie atunci când iubitul/logodnicul tău este vedetă

„Iubita mea nu este geloasă, poate doar pe alocuri. Ea înțelege destul de bine că un interpret, o persoană publică, de exemplu, în cazul meu, la un eveniment se poate apropia cineva să mă cuprindă, să mă sărute pe obraz, să îmi ofere un buchet de flori. Sau chiar mă poate opri cineva în timp ce merg cu ea de mână, pentru a face o poză. Și iubita nu trebuie să fie geloasă”.