VIDEO&FOTO Violențe și gaze lacrimogene la finala Ligii Campionilor. Polițiștii s-au bătut cu suporterii pe străzile din Paris

 VIDEO&FOTO  Violențe și gaze lacrimogene la finala Ligii Campionilor. Polițiștii s-au bătut cu suporterii pe străzile din Paris

Finala Ligii Campionilor a fost marcată de violențe. Pe străzile Parisului jandarmii s-au bătut cu suporterii iar forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene, scrie SHOK.md, cu referire la digi24.

UEFA a fost criticată în privința organizării.

Mai mulți fani de asemenea au încercat să intre fără bilet pe arena Stade de France iar oamenii legii au intervenit în forță.

î

Însă folosirea gazelor lacrimogene în zonele cu copii a fost penalizată de fratele unui fotbalist de la Liverpool.

În final, mai mulți suporteri au fost arestați.

Într-un comunicat de presă, UEFA a explicat că mii de suporteri ai echipei Liverpool au blocat turnicheții cu bilete false. De aceea s-a amânat startul meciului cu 35 de minute.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată la Paris, pe Stade de France. Cel mai râvânit titlu al fotbalului european, care anul trecut revenise echipei Chelsea Londra, intră pentru a 14-a oară în palmaresul echipei spaniole.

France Soccer Champions League Final

France Soccer Champions League Final

APTOPIX France Soccer Champions League Final

France Soccer Champions League Final