Viitor medic, pasionat de alpinism: Tânărul, găsit mort în munții din Georgia, era student la medicină

 Viitor medic, pasionat de alpinism: Tânărul, găsit mort în munții din Georgia, era student la medicină
37Shares

Tânărul, care a decedat în munții din Georgia, împreuna cu tatăl său, era student în anul 4 la medicină. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, a venit cu un mesaj de condoleanțe, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu trecerea în eternitate a lui Serghei Culicov, student în anul IV la Facultatea de Medicină nr. 1, programul de studii Optometrie, care și-a pierdut viața, împreună cu tatăl său, în timpul escaladării muntelui Ușba din Georgia”, se arată în mesajul instituției de învățământ.

Misiunea de căutare a celor doi alpiniști moldoveni, care au dispărut în timpul unei expediții pe muntele Ushba din Georgia s-a încheiat. Autoritățile georgiene au recuperat astăzi cadavrele celor doi și urmează a fi transmise rudelor.

Doi alpiniști din Republica Moldova au fost căutați câteva zile de salvatorii locali, după ce au dispărut în timp ce se aflau într-o expediţie pe muntele Ushba în Georgia. Operațiunea de salvare a fost inițiată de către autoritățile georgiene din data de 3 septembrie.

37Shares