Violată pentru o doză de vaccin

 Violată pentru o doză de vaccin
0Shares

O adolescentă a fost legată de mâini și de picioare, apoi a fost violată de doi bărbați care au ademenit-o cu promisiunea că îi vor da o doză de vaccin anti-COVID. Tragedia s-a petrecut în orașul indian Patna, scrie SHOK.md, cu referire la observator.

Cei doi bărbați și-au observat victima într-un centru medical din orașul Patna, devastat de coronavirus. Agresorii au convins-o pe tânără că îi pot oferi o doză de vaccin anti-COVID și au dus-o într-o clădire părăsită, unde au legat-o de mâini și de picioare, apoi au violat-o, scrie Daily Mail.

„Victima a reușit să se elibereze, iar acasă le-a spus părinților tragedia prin care a trecut. Familia sa a alertat imediat poliția. Având în vedere că îi cunoștea pe agreori, i-am arestat a doua zi dimineața, în locuința lor”, a declarat un reprezentant al poliției locale.

Orașul Patna, cu 2 milioane de locuitori, raportează peste 2.200 de cazuri zilnice de COVID, față de 800, în luna august.

Situaţia în India, unde pandemia a atins o gravitate fără precedent, este “mai mult decât sfîşietoare”, a declarat luni directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Ţara doboară record după record de infectări şi morţi după ce a fost lovită de un val agresiv de COVID-19 cu o nouă tulpină.

Cu spitalele în colaps şi o lipsă dramatică de oxigen şi de medicamente, ţara depinde acum de ajutorul venit din exterior. Uniunea Europeană, Statele Unite şi Marea Britanie au trimis echipamente, vaccinuri şi oxigen.

0Shares