Vlad Codreanu, critică la adresa organizatorilor de concerte: „Mai des cântă rușii decât ai noștri”

 Vlad Codreanu, critică la adresa organizatorilor de concerte: „Mai des cântă rușii decât ai noștri”

Interpretul, Vlad Codreanu critică intenția de a-ai aduce pe interpreții ruși la Chișinău de ziua absolvenților. Codreanu crede că mai bine ar cânta artiștii autohtoni, decât să fie investite sume mari, pentru vedetele ruse, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de Facebook artistul a publicat un mesaj critic la adresa organizatorilor:

Mai multe voci critică intentia de a-l aduce pe Morgenshtern la Chisșinău de ziua absolvenților. Juristul Iurie Mărgineanu crede că acest concert ar trebui interzis:
„Stimați Prieteni ! Interesant cui i-a venit idea năstrușnică de a chema antihristul acesta (cu trei de „666” pe fată) la balul de absolvire a copiilor noștri?!
Suntem o țară creștină credincioasă, cu tradiții seculare. Sorry pentru fanii lui, dar eu cred că Ministerul Culturii ar trebui să interzică acest concert.
Ce valori vrem noi să educăm, să transmitem viitoarei generații….?! Să-mi fie iertată îndrăzneala !”.

Morgenshtern a anunțat că este la Chișinău, iar pe 19 iunie va cânta la un concert cu acces gratuit, în centrul capitalei.

Organizatorul concertului este activistul Veaceslav Valico, cel care în alegerile parlamentare a fost reprezentat de omul de afaceri Veaceslav Platon. Ultimul, la rândul său, a negat orice legătură cu evenimentul la care va cânta Morgenshtern, iar alte voci susțin că artistul ar fi adus de către Partidul Șor, care organizează în aceeași zi un protest față de actuala guvernare.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și