Vladimir Putin a purtat o geaca de 12.000 de euro, la concertul organizat pe stadionul Lujniki din Moscova

 Vladimir Putin a purtat o geaca de 12.000 de euro, la concertul organizat pe stadionul Lujniki din Moscova

Președintele Vladimir Putin a purtat o geacă de lux care costă 12.000 de euro, la evenimentul organizat pe stadionul Lujniki din Moscova pentru celebrarea anexării Crimeei, scrie SHOK.md cu referire la  Daily Mail.

Ziarul britanic transmite că geaca purtată de Vladimir Putin este de la brandul de lux italian Loro Piana, din cea mai nouă colecție de iarnă, și costă 10.000 de lire sterline, circa 12.000 de euro.

Președintele rus Vladimir Putin a ieșit cu un discurs la miting-concert la Lujniki, în contextul celor opt ani de la anexarea Crimeei.

„Noi un popor mulți etnic al Federației Ruse, uniți de un destin comun, pe pământul nostru – acestea sunt primele rânduri din Legea Supremă a Rusiei și fiecare cuvânt are o însemnătate deosebită”, cu aceasta și-a început discursul președintele rus.

Crimeea și Sevastopolul au procedat corect când au pus o barieră dură în calea neonaziștilor și a naționaliștilor extremi. Pentru că ceea ce s-a întâmplat în alte teritorii și se întâmplă până în prezent este cea mai bună confirmare a acestui fapt”, a spus Putin.

„Știm ce trebuie de făcut în continuare, cum să o facem și din contul la ce. Și cu siguranță ne vom implementa toate planurile”, a precizat acesta privind situația actuală din Ucraina.

 

Maria Palade

https://shok.md/