Ai noștri cuceresc! Moldoveanca Evelina Negru a fost acceptată în echipa „DeMoga Music”: „Fac muzică la studioul idolului meu din copilărie”

 Ai noștri cuceresc! Moldoveanca Evelina Negru a fost acceptată în echipa „DeMoga Music”: „Fac muzică la studioul idolului meu din copilărie”

Moldoveanca Evelina Negru, care a devenit cunoscută, după participarea la concursul SuperStar România, i-a fost oferită șansa de a merge la o sesiune DeMoga music. „Wow eu am fost invitată să fac muzică la studioul idolului meu din copilărie ”, a menționat interpreta, scrie SHOK.md.

https://www.instagram.com/p/CY3341PMag2/?fbclid=IwAR3QWDKLUH0vUl6ms8vLEyQQWeOJLZpLLgOSfaMZrbApEkddDwErhuhWNqE

„Ultimul scop din 2021

După ce am ieșit de la jurizarea SuperStar și am auzit “-Din păcate nu ne vedem în etapa următoare”, sincera sa fiu lacrimile nu m-au lăsat în pace (da..sunt prea emotivă )

Imediat sa apropiat de mine@mirelaioanna foarte drăguță și cu un zâmbet larg, dealtfel țin minte și acum tonul cu care mi-a spus: „-Bună sunt Mirela de la DeMoga Music ! Să știi că nouă ne-a plăcut enorm de tine și am dori să te invităm la o sesiune ”. Pe moment nu am realizat ce șansă am primit ,însă peste câteva zile mi-am zis “ wow eu am fost invitată să fac muzică la studioul idolului meu din copilărie “ . asta a fost și ultima dorință, a 20-a pe listă, să semnez cu o casă de producție/label 😧

Au urmat 5 luni în care m-am dedicat enorm. sute de km parcurși și nopți petrecute în studio, e ceea ce îmi doream să fac mereu , muzică la alt nivel, de asta am dat tot ce e mai bun din mine.

Am învățat foarte mult într-un timp record și sunt mândru acum să vă anunțați oficial: SUNT ARTIST@demogamusic @mediapromusic

Îi mulțumesc mult@iammariusmogași întregii echipe pentru motivație și încredere  urmează să lansăm o piesă cu adevărat specială așa că stați ochi și urechi”, a scris Evelina.

Evelina, în vârstă de 18 ani, din Chișinău, chiar dacă nu a ajuns în finală a impresionat juriul prin prezența sa, dar și prin tembrul vocii. sale,

 

Maria Palade

https://shok.md/