Vrea să-l viziteze barza! Dorința lui Emilian Crețu pentru acest an: „Știu și cum o cheamă”

 Vrea să-l viziteze barza! Dorința lui Emilian Crețu pentru acest an: „Știu și cum o cheamă”

Emilian Crețu are planuri mărețe pentru anul 2022. Actorul își dorește un copil, mai exact o fetiță. „Aceasta îmi lipsește cel mai mult. Nu căsătorie, femei, soție, astea trec cumva pe alt plan”, a dezvăluit Emilian în cadrul emisiunii „O seară perfectă”, acolo prezentatorul a mai menționat că va apela la o mamă surogat, pentru că „exact știi de la cine vrei să fie copilul tău și asta e frumos”. 

„Eu sper că în 2022 să am un copil. Aceasta îmi lipsește cel mai mult, nu căsătorie, femei, soție, astea trec cumva pe alt plan. Sunt gata să cresc un copil, bine o să mă ajute și bunica, bona. Prietenii mei știu de nebuni pe care vreau să o fac, dar nu e o nebunie, este exact ceea ce vrea inima și creierul meu. Vreau să-mi fac un copil prin mamă surogat, în Moldova nu se poate, dar cred că o să apelez la alte țări, unde e permis. Pentru că exact știi de la cine vrei să fie copilul tău și asta e frumos”, a spus actorul.

Întrebat dacă e doar o dorință pe anul acesta sau e și un plan, actorul a răspuns că ambele variante. Emilian a mai mărturisit că are deja și un nume pregătit.

„Este și dorință și un plan. În anul viitor mai am un scop la fel de frumos, pentru că dacă doresc să am un copil, vreau să fie și el la casă nouă, sper cât mai curând să mă mut la propria casă, în 2022. 

Acuma cu siguranță sunt oamenii care mă vor critica, dar mă doare fix în degetul mic, pentru că tot ce am făcut e prin muncă. Și dacă mă mut acolo, să nu fiu singur și cu siguranță pregătesc camera pentru aia mică. Simt că va fi fetiță, eu știu și cum o cheamă.

Emilian a declarat că totul este deja programat la el în creier.

„Ce-ți dorești pe bune o să devină realitate. La mine tot timpul a funcționat așa. 

Există o clinică într-o țară străină, unde mergi acolo și semnezi un contract, și-ți alegi persoana care donează și cine e persoana care va crește acest copil timp de 9 luni. Eu când o să apar cu vestea, o să fiu deja cu copilul în brațe”.

Citește și