Will Smith și Jada Pinkett, sub presiunea divorțului: „Poate fi una dintre cele mai urâte despărțiri din lume”

 Will Smith și Jada Pinkett, sub presiunea divorțului: „Poate fi una dintre cele mai urâte despărțiri din lume”
0Shares

Will Smith și soția sa, Jada Pinkett, trec prin momente dificile, iar presiunea din relația lor continuă să escaladeze în urma incidentului neplăcut de la decernarea Premiilor Oscar. Deși, de-a lungul timpului, ambii au afirmat, în repetate rânduri, că divorțul lor este exclus, indiciile par să sugereze că ruptura este mai aproape decât vor să recunoască, scrie SHOK.md cu referire la click.

Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți din anul 1997 și au împreună trei copii. Actorii au șocat o lume întreagă atunci când au recunoscut public că au un mariaj deschis, iar fiecare dintre ei este liber să aibă relații sexuale în afara căsătoriei.

De altfel, este de notorietate aventura pe care Jada a avut-o cu August Alsina timp de ani întregi, nu doar câteva luni! Rapperul este pregătit să spună partea sa de adevăr într-o carte pe care o va lansa curând, iar dezvăluirile ar putea reprezenta o nouă lovitură în plus adusă lui Will Smith, deja afectat de presiunea mediatică căreia a fost supus în ultima perioadă.

Conform unei surse citate de publicația britancă The Mirror, Will Smith și Jada Pinkett își vorbesc din ce în ce mai puțin, iar despărțirea dintre ei pare să fie iminentă.

Au probleme de ani de zile, dar acum abia dacă-și mai vorbesc. Dacă se despart, Will Smith are o avere de aproape 350 milioane de dolari, pe care trebuie să o împartă cu Jada. Ar putea fi unul dintre cele mai urâte divorțuri din istoria showbiz-ului și ar putea dura ani de zile”, a declarat sursa.

Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar
În noaptea decernării Premiilor Oscar, Will Smith a avut o reacție nervoasă, după ce prezentatorul Chris Rock a glumit pe seama tunsorii soției sale, Jada Pinkett. Chris a comparat-o pe Jada cu un personaj feminin chel interpretat de Demi Moore. Jada, care și-a pierdut podoaba capilară din cauza alopeciei, nu a gustat deloc gluma. Will Smith nu a stat pe gânduri, a urcat pe scenă, l-a pălmuit pe prezentator și i-a sugerat să nu mai îndrăznească niciodată să pronunțe public numele Jadei.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/