Xenia Deli se desparte de cei dragi: „Niciodată nu m-am despărțit mai mult de 8 ore de fetița mea, Anastasia”

 Xenia Deli se desparte de cei dragi: „Niciodată nu m-am despărțit mai mult de 8 ore de fetița mea, Anastasia”

Xenia Deli a publicat o fotografie în care apare alături de fetița sa, Anastasia unde o sărută. Moldoveanca a dezvăluit că niciodată nu s-a despărțit mai mult de 8 ore și o săi ducă dorul fiicii, scrie SHOK.md.

„Îmi va fi foarte dor de voi. Nu mi-am părăsit niciodată copilul pentru mai mult de 8 ore și inima mi se frânge acum. Sunt într-un avion și destinația mea este atât de departe de voi. Voi încerca să rezolv totul rapid și să zbor spre familia mea cât mai curând posibil”, scrie Xenia.

Moldoveanca într-un comentariu a dezvaluit că anul acesta a pierdut o sarcină. Atunci ea a spus că s-a recuperat totalmente după această pierdere.

„Mi-am revenit complet și sunt fericită! Abia aștept să am următoarea sarcină. Orice ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv anume”, a spus Deli.

Xenia Deli și-a început cariera pozând pentru fotograful Gavin O”Neill, cel care a făcut-o renumită pe Xenia. După care a început cariera de succes. Ea s-a căsătorit in iunie 2016, cu egipteanul milionar – Ossama Al-Sharif.

Xenia Deli a adus pe lume primul său copil, însă soțul Xeniei mai are trei, de aproximativ vârsta modelului.

 

Maria Palade

https://shok.md/