Zi înnorată cu posibilitate de ploaie: Meteorologii anunță o creștere a probabilității de precipitații spre seară

 Zi înnorată cu posibilitate de ploaie: Meteorologii anunță o creștere a probabilității de precipitații spre seară
28Shares

Astăzi, Moldova se confruntă cu o zi predominant înnorată, cu posibilități de precipitații sporadice pe parcursul zilei.

Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescută de ploaie spre seară. Ziua de astăzi începe cu temperaturi mai răcoroase în primele ore ale dimineții, urmând să atingă un maxim de 15.1 grade Celsius și un minim de 6.9 grade Celsius.

Pe măsură ce soarele răsare la ora 5:30, vremea se menține parțial înnorată, cu temperaturi care cresc treptat. În jurul prânzului, cerul va fi acoperit, iar temperatura va ajunge la valori apropiate de maximul zilei.

Spre seară, probabilitatea de precipitații va crește semnificativ, atingând un vârf de 74%, deși nu se așteaptă acumulări importante de ploaie. Soarele va apune la ora 20:30, încheind o zi cu variații de nori și posibile averse.

Mâine, temperaturile vor fi comparabile cu cele de astăzi, cu un maxim prevăzut de 15.0 grade Celsius și un minim de 6.0 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va scădea, fără a se aștepta ore de ploaie, ceea ce sugerează o zi mai uscată.

Poimâine, se preconizează o ușoară încălzire, cu temperaturi ce vor varia între un minim de 8.5 grade Celsius și un maxim de 16.3 grade Celsius. Această tendință de încălzire marchează o creștere față de zilele anterioare, oferind condiții mai plăcute.

28Shares

Aura Mereuta

https://shok.md