(FOTO) 10 băieți, care au făcut eforturi mari pentru a deveni atractivi

 (FOTO) 10 băieți, care au făcut eforturi mari pentru a deveni atractivi

Există un stereotip că doar fetele își fac griji în legătură cu excesul de greutate și problemele legate de aspect. Dar bărbații sunt îngrijorați și ei de corpul lor și sunt pregătiți să petreacă mult timp în sala de fitness în drumul lor către corpul perfect,  scrie SHOK.md cu referire la devizitat.net.

1. Rezultatele dietei ketogene

Acest bărbat susține că a slăbit cu ajutorul dietei ketogenice , care conține cantitatea minimă de carbohidrați și cantitatea maximă de grăsimi (dieta Atkins este versiunea sa mai simplă). De asemenea, a petrecut mult timp antrenându-se în sala de sport.

2.„Am pierdut 40 kg în 3 ani de sport.”

3. A pierdut 20 kg

4. „Progresul meu de peste 18 luni”.

5. Acest tip a început să meargă la o sală de sport nu doar pentru a fi mai atrăgător, ci și din cauza sănătății sale: a fost diagnosticat cu hipertensiune.

6. Rezultate excelente în 4 luni

7. „Am decis că este timpul pentru o schimbare.”

 

8. „Dacă am reușit să o fac, toată lumea poate.”

9. Tipul acesta spune că a alergat mult, a mâncat multe legume și a mers la sala de sport. De asemenea, a strâns 3.000 de dolari pentru o organizație caritabilă.

10. „După ani de începuturi false și promisiuni de sine încălcate, am făcut-o în cele din urmă și mi-am atins obiectivul de slăbire”.

 

 

Maria Palade

https://shok.md/