Artistii autohntoni îți golesc buzunarele: Cine și câți bani cere pentru a face chef la o petrecere

 Artistii autohntoni îți golesc buzunarele: Cine și câți bani cere pentru a face chef la o petrecere

Muzica este un moment primordial pentru orice petrecere, în special pentru o nuntă. Aşa cum ne place să chefuim împărăteşte, trebuie să fim conştienţi că buzunarul nostru va trebui să suporte consecinţele acestor preferinţe. Artiştii noştri sunt mereu solicitaţi pentru a oferi adevărate show-uri la nunţi, iar serviciul acestora costă în funcţie de mai multe criterii.

Vezi mai jos o listă a tarifelor cerute de artiștii noștri:

Cine vrea să-l aibă la petrecere pe Ionel Istrati, trebuie să scoată din buzunar 600 de euro pentru un spectacol de 60 minute.

Iar când trece de granițele țării, interpretul a dezvăluit că prețul variază de la 1500-200 euro. Astfel, pentru o oră de interpretare în România artistul solicită un onorariu de 1500 euro, iar în Rusia 2000 euro.

 (foto) Ionel Istrati și mămica lui, la primul concurs: Avea doar 8 ani

Vlad Codreanu cere pentru un show de o oră, în calitate de moderator și interpret suma de 300- 350 euro. Iar ca să-ți facă veselie toată noaptea – 400-450 euro.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Corneliu Botgros a spus anterior cât trebuie să „pui la ciorap” ca să ai  orchestra „Lăutarii” la nuntă. Astfel, cu aproximație dacă vin 10 muzicanți, atunci ar însemna o sumă în jurul cifrei de 2.000 de euro. Și dacă e vorba despre nunți în România, aceasta poate fi mai mare.

Lăutarii”, mai apreciați în România decât în Republica Moldova! Corneliu Botgros face dezvăluiri despre showbizul moldovenesc

Patric Hanganu cere pentru o prestație de 40 minute-300 de euro.

Gabriel Nebunu- 400 euro pentru 40 minute.

Zinaida Julea ar lua suma de 350- 400 euro.