10 detalii care la prima vedere par lipsite de importanță, dar într-o secundă, strică prima impresie

 10 detalii care la prima vedere par lipsite de importanță, dar într-o secundă, strică prima impresie

Fiecare persoană are doar 7 secunde pentru a face o primă impresie. Uneori chiar și cea mai impecabilă ținută, din cauza detaliilor care la prima vedere par lipsite de importanță, pot strica prima impresie scrie SHOKcu referire la fasingur.me.

Degetele care ies din încălțăminte

Uneori puteți observa cum degetele de la picioare „alunecă” din încălțăminte. O astfel de imagine un e doar inestetică, dar poate fi dăunătoare și pentru sănătate. Prin urmare, atunci când alegeți încălțămintea, degetele nu trebuie să iasă de pe talpă.

În plus, atunci când purtați sandale, trebuie să vă asigurați că aveți unghiile îngrijite. Dacă nu aveți pedichiura bine făcută, ar trebui să acordați preferință unui model închis.

Tenul gras și lucios

Pielea lucioasă poate strica cu ușurință chiar și un machiaj profesionist . La baza acestei probleme poate fi îngrijirea incorectă a tenului cât și alimentația necorespunzătoare. În orice caz, pentru a scăpa de luciul de pe față, apelați la un specialist și nu faceți abuz de pudră pulbere.

Lenjeria care se vede de sub haine

Adesea de sub haine puteți vedea cu ușurință bretelele sutienului. Uneori , femeile optează pentru bretele transparente, dar nici ele nu garantează un aspect impecabil. Prin urmare, sub o rochie cu umeri goi sau o bluză cu bretele subțiri, cel mai potrivit este să purtați, în general, un sutien fără bretele.

Mersul incorect pe tocuri înalte

Pentru a arăta elegant și armonios pe tocuri înalte, merită să învățați să mergeți cu încredere pe ele. Dacă vi se pare o misiune imposibilă, atunci puteți alege întotdeauna un toc mai mic și mai confortabil sau platformă, care de cele mai multe ori arată elegant.

Există însă ocazii speciale la care trebuie neapărat să purtați pantofi cu toc. Apropo, actrița din Twilight, Kristen Stewart, a defilat desculță pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, în semn de protest faţă de interdicţia pantofilor fără tocuri înalte la acest eveniment.

Exces de rimel și cocoloașe pe gene

Dacă aplicați prea mult rimel pe gene, atunci, de regulă, se vor forma cocoloașe. Acest detaliu va ruina chiar și cel mai iscusit machiaj al ochilor. Pentru a preveni acest lucru, se recomandă să separați genele cu un pieptene special sau cu o perie curată de la rimelul vechi.

Nuanța nepotrivită a dresurilor

Cel mai bine este să alegeți colanții și dresurile cât mai aproape de tonul natural al pielii. Când cumpărați colanți, verificați-le culoarea pe interiorul încheieturii mâinii și nu pe partea externă a mâinii, deoarece culoarea mâinii este de obicei mai închisă decât cea a piciorului. Colanții în nuanța bronzului nu sunt potriviți, deoarece diferă foarte mult de tonul pielii din restul corpului.

Postura incorectă

Chiar și cea mai frumoasă rochie poate fi distrusă de o postură incorectă. Acest detaliu este valabil mai ales pentru modelele cu spatele deschis. Umerii coborâți nu vor putea sublinia eleganța unei siluete feminine. Deci, atunci când purtați un astfel de model, este important să vă asigurați că poziția spatelui este corectă și să îndreptați periodic umerii.

Prea mult parfum

Nimănui un-i place ca cineva să folosească prea mult parfum. Nu este normal să invadați spațiul altcuiva cu un miros care, probabil, nu îi va place. Nu abuzați de parfumul preferat, chiar și o aromă minunată poate provoca dezgustul altora.

Pantaloni ce alunecă de pe corp

Pantalonii sau blugii care sunt cu o dimensiune mai mare ori s-au lărgit, întrucât sunt purtați de mai mult timp, nu arată bine pe silueta unei femei elegante. În acest caz, ar trebui să-i prindeți cu o curea sau centură sau să alegeți un model care să se potrivească perfect siluetei dvs.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și