11 perechi de actori care formează un cuplu în filme, dar și în viața reală

 11 perechi de actori care formează un cuplu în filme, dar și în viața reală

Viața bate filmul, iar platourile de filmare au fost, de multe ori, locul perfect pentru începutul unor povești de dragoste cu notorietate, scrie SHOK.md cu referire la zutv.

De-a lungul timpului, mai multe cupluri de actori care formau un cuplu sau chiar erau căsătoriți în realitate au jucat roluri de îndrăgostiți sau soț și soție și pe ecrane. Chimia și-a spus cuvântul, iar rolurile au rămas memorabile până în prezent.

Deși neagă mai mereu că ar fi împreună, fanii nu sunt de aceeași părere. Anna-Maria Sieklucka și Michelle Morone au fost mai apropiați ca niciodată la cele mai recent evenimente, plus că și scenele din film au acel ceva ce nu este întâlnit la prieteni.

Victoria Pedretti și Dylan Arnold, cei care le dau viață personajelor Love Quinn și Theo Engler în serial sunt și ei împreuă. Love este soția protagonistului Joe Goldberg și se pare că se potrivesc pe toate planurile, având în vedere complicitatea criminală pe care o afișează în cel mai recent sezon. Theo este un student care provine dintr-o familie complicată și s-a alăturat echipei din ”You” în acest sezon. Se pare că între cei doi actori a fost chimie și că s-au plăcut și au decis să înceapă o relație după încheierea filmărilor.

Hunter Schafer și Dominic Fike. Cei doi au fost surprinși de către paparazzi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant, ținându-se de mână. Dominic s-a alăturat producției serialului special pentru sezonul doi, iar personajul lui joacă un rol important în dinamica acțiunii.

Paul Bettany și Jennifer Connelly au intrat în pielea lui Charles Darwin și a soției sale, Emma, în filmul biografic ”Creation”. Cei doi actori sunt căsătoriți din 2003.

Will Smith și Jada Pinkett Smith au intrat în pielea lui Muhammad Ali și, respectiv, a soției sale, Sonji Roi, în filmul ”Ali”. În realitate sunt căsătoriți din 1997.

Jennifer Lopez și Marc Anthony au format un cuplu pe platourile de filmare pentru ”El Cantante”. Mariajul lor a durat din 2004 până în 2011.

Emily Blunt și John Krasinski le-au dat viață lui Evelyn și Lee Abbott în filmul ”A Quiet Place”. Mariajul lor durează din 2010.

Paul Newman și Joanne Woodward au jucat rolurile principale în ”Mr. and Mrs. Bridge”. Cei doi au fost căsătoriți din 1958 până în 2008, când Paul a murit.

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas au fost Albă-ca-Zăpada și Prințul în ”Once Upon a Time”. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2014.

Angelina Jolie și Brad Pitt au jucat împreună în mai multe filme, printre care ”By the Sea” sau ”Mr. and Mrs. Smith”. S-au căsătorit în 2014, iar în 2016 actrița a intentat divorț. Acesta s-a finalizat în 2019.

Richard Burton și Elizabeth Taylor au jucat în calitate de cuplu în filmul ”Who’s Afraid of Virginia Woolf?” Cei doi actori au fost căsătoriți din 1964 până în 1974, au divorțat, apoi s-au căsătorit din nou în 1975 și au mai fost împreună până în 1976.

Maria Palade

https://shok.md/