Alina Zotea, scrie cărți pentru copii. Vezi ce carte a fost lansată

 Alina Zotea, scrie cărți pentru copii. Vezi ce carte a fost lansată

Modela și politiciana Alina Zotea, scrie cărți pentru copii. A fost lansată cartea ,, Aventurile lui Dodo”, scrie SHOK.md.

 

Alina este preocupată de drepturile copiilor și de accesul la educație de calitate. În 2018 a devenit mamă și de atunci, copiii au devenit centrul lumii ei. Cartea, care a lansat-o împreuna cu Victoria Vioară înfățișează un arici pofticios și tenace, pe care copiii îl vor îndrăgi îndată. Cartea oferă un text rimat, bogat în dialog, dinamic și ușor de reținut de către cei mici.

De asemenea, cartea le deschide părinților perspectiva unei discuții despre natură, despre bine și rău ori despre exemplele pozitive și negative, pe care viața le scoate în cale.

Chiar dacă nu a excelat prin activitatea sa de politician și legislator, Alina Zotea a fost o prezență  plăcută și agreabilă în Parlament. A ocupat pe rând funcțiile de asistent parlamentar, șef de cabinet în cadrul formațiunii, iar în 2015 a devenit deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Din acest post, a continuat să promoveze reforme și legi menite să sporească calitatea vieții cetățenilor Republicii Moldova.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și