Gina Pistol, a fost abandonată de mamă și crescută de bunică. Află prin ce dramă a trecut

 Gina Pistol, a fost abandonată de mamă și crescută de bunică. Află prin ce dramă a trecut

Gina Pistol este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV de pe micile ecrane, însă puțini sunt cei care știu faptul că aceasta a trăit o adevărată dramă. Cu mulți ani în urmă, Gina Pistol a fost abandonată de mama ei, după divorțul părinților, dar a fost crescută de bunică, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

În cadrul unui interviu, Gina Pistol a povestit prin ce dramă a trecut în urmă cu mulți ani. Prezentatoarea TV, după ce părinții săi au divorțat, aceasta a fost abandonată de mamă, însă crescută de bunică. Târziu, însă, Gina Pistol a aflat adevărul din spatele deciziei luată de mama ei.

“Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat  Trivale ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica vedetei într-un interviu pentru Libertatea.

Dumitra Pistol, bunica prezentatoarei TV, a mai mărturisit faptul că Gina și tatăl ei s-au împăcat și ar fi reluat legătura.

Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă”, a mai spus bunica Ginei Pistol.

 

Maria Palade

https://shok.md/