Oxana Samoilova și soțul său Djigan, într-o călătorie la Santorini

 Oxana Samoilova și soțul său Djigan, într-o călătorie la Santorini
0Shares

Oxana Samoilova și soțul său Djigan se odihnesc împreună la Santorini. În vacanță au fost fără cei patru copii ai săi și s-au odihnit 5 zile doar ei doi și prietenii lor, scrie SHOK.md.

Pe pagina sa de instagram Oxana o postat o poza, unde este împreună cu soțul ei. Ea poartă o rochie verde, iar el un maiou verde.

„ De 3 ani nu am plecat nicăieri fără copii, nu a fost intenționat dar asa s-a primit. La sfârșitul lunii august 2021 am stat 5 zile într-o vacanță de adulți. Am stat în doi și cu prietenii noștri. Pot spune că suntem călători, care am văzut multe și acest loc Santorini este foarte deosebit. Pe câteva zile trebuie să meargă fiecare. Noi iubim să mergem cu copiii, dar uneori este bine și în doi”, scrie Samoilova pe pagina sa.

https://www.instagram.com/p/CTKh_z3IJ8q/

Spre deosebire de alți bărbați celebri ruși, Oksana a reușit să devină independentă și nu mai puțin faimoasă decât soțul ei. Este autorul și proprietarul mai multor proiecte de afaceri de succes și peste zece milioane de abonați care o  urmăresc  pe Instagram.În februarie 2020, a devenit mamă pentru a patra oară, dar după nașterea fiului ei, a început o criză în relațiile de familie din cauza comportamentului ciudat al lui Dzhigan. Acum cuplul trăiește o istorie frumoasă de dragoste.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/