(video) Un nou scandal între vedete! Stoica o acuză pe Bostanica de furt: A copiat exact un vers, pentru care noi avem drepturi de autor

 (video) Un nou scandal între vedete! Stoica o acuză pe Bostanica de furt: A copiat exact un vers, pentru care noi avem drepturi de autor

Diana Stoica afirmă pe o rețea de socializare că vloggerița și interpreta Andreea Bostanica a copiat un vers din piesa „Butonaș” și l-a interpretat în melodia ei „Diamantul”.  Stoica spune că „aceasta se numește plagiat”, întrucât textul și linia melodică aparțin băieților din echipa sa și au dreptul de autor, scrie SHOK.md.

„Versul din producția noastră „Hai să ne jucăm de-a prinsa/Că eu îs jucăușă” e folosit în noua piesă a Andreei Bostanica. Respectiv aceasta se numește plagiat, dacă era făcut pentru Tik Tok, atunci era totul bine. Cel puțin eu personal, nu m-am revoltat tare. Problema este că textul și linia melodică aparțin băieților din echipa mea și avem dreptul de autor. Aceasta e pur plagiat și fără acordul nostru nu trebuia să folosească.

Echipa Andreiei trebuia să-și ceară permisiunea, fiindcă  a folosit versul cu linia melodică originală. Eu am încercat să iau legătura cu Andreea, dar deocamdată nu am primit nici un răspuns”, a menționat Stoica într-un video pe Tik Tok.

Cei vizați nu au comentat încă.

@dianalala.stoica

BUTONAȘ a ajuns și la plagiat. @andreea_bostanica sper să răspundă. #recomandari #foryou #fy #fyp #butonas #diamantele

♬ sunet original – Diana Stoica

Versurile melodiei „Butonaș”, Diana Stoica.

Andreea Bostanica- Diamantul.