Keanu Reeves le-a dăruit colegilor săi din John Wick 4 ceasuri Rolex

 Keanu Reeves le-a dăruit colegilor săi din John Wick 4 ceasuri Rolex

Keanu Reeves nu este numai o persoană discretă, ci și una generoasă. Recent, s-a aflat că actorul le-a dăruit cadouri scumpe celor patru cascadori care i-au fost alături la filmările pentru „John Wick 4”, scrie SHOK.md cu referire la filmnow.

Deși are o avere de câteva sute de milioane de dolari, Keanu Reeves nu epatează niciodată. Îi place să trăiască modest, se îmbracă simplu, ba călătorește chiar și cu transportul în comun. În schimb, ceea ce face cu banii este să-i ajute și să-i răsplătească pe cei din jur.

https://www.instagram.com/p/CVce2nwq_vm/

O mare parte din banii pe care îi câștigă îi folosește pentru a-i ajuta pe ceilalți. Când sora lui cea mică a fost diagnosticată cu leucemie, Keanu a donat sume impresionante spitalelor care tratează această boală, 70% din onorariul lui pentru filmul „Matrix”. În aceeași perioadă, i-a răsplătit cu bonusuri grase pe cei din echipa de producție a peliculei.

Toți cei care au lucrat alături de Keanu Reeves au numai cuvinte de laudă pentru el. Învață numele tuturor celor cu care se află pe platou, indiferent de rolul lor în producție, îi ajută în caz că află că au nevoie de bani sau le face surprize la sfârșitul filmărilor.

Așa s-a întâmnplat și de curând, când actorul i-a surprins pe cascadorii de la „John Wick 4” cu ceasuri Rolex personalizate, în timpul unei cine în echipă. Fiecare obiect a fost gravat cu un mesaj personalizat din partea lui Reeves, scrie People, spre suprinderea și bucuria celor care acum le poartă cu mândrie.

Maria Palade

https://shok.md/