(video) Cu vaccin „ce provoacă sterilitate în 3 generații”: Șoșoacă s-ar fi imunizat anti-Covid

 (video) Cu vaccin „ce provoacă sterilitate în 3 generații”: Șoșoacă s-ar fi imunizat anti-Covid

După ce senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat că vaccinul provoacă „sterilitate pe trei generații”, aceasta s-ar fi imunizat anti-Covid, la începutul lunii octombrie, la București, scrie SHOK.md.

La sfârșitul lunii septembrie, Șoșoacă a declarat că după vaccinare: „Se modifică genomul uman, ceea ce înseamnă că se modifică structura voastră. Vă scurtează viața. Nu mai vorbim că la acest moment sunt cercetători care spun că dau sterilitate pe trei generații”.

Potrivit veridica.ro, Diana Șoșoacă a criticat virulent, de-a lungul timpului, măsurile anti-pandemie.

Informații privind posibila vaccinare a Dianei Șoșoacă circulă de mai mult timp în România și au apărut, inițial, pe rețelele de socializare. Pe 14 octombrie, Adevărul aducea în atenție subiectul și prezenta, totodată, o postare în care Diana Șoșoacă amenința că îi va da în judecată pe cei care îi publică date din dosarul medical și afirma că „Dacă m-am vaccinat am avut motivele mele personale de sănătate care nu privesc pe nimeni”; așadar, informația privind vaccinarea nu era nici confirmată, nici infirmată de senatorul Șoșoacă. Pe 20 octombrie ActiveNews, o publicație cunoscută pentru criticarea restricțiilor anti-Covid și promovarea scepticismului cu privire la vaccinuri, menționa o discuție pe un grup moderat de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, în care o realizatoare Realitatea TV afirma că a văzut certificatele de vaccinare ale lui Gigi Becali – și el antivaxxer și promotor al unor tratamente alternative – și Dianei Șoșoacă.

După mai puțin de o săptămână, într-un interviu acordat Evenimentului Zilei, Diana Șoșoacă a negat ferm că s-ar fi vaccinat. Veridica a contactat-o pe Diana Șoșoacă, pe adresa de e-mail de la Senat, pentru a-i cere punctul de vedere cu privire la vaccinare, dar până la ora publicării acestui articol nu am primit niciun răspuns.