Un cunoscut stilist din Moldova și-a făcut 2 operații plastice, înainte de Revelion: Vezi despre cine este vorba

 Un cunoscut stilist din Moldova și-a făcut 2 operații plastice, înainte de Revelion: Vezi despre cine este vorba
123Shares

Boom de operații plastice. În Moldova, în ajun de Revelion, zeci de femei au decis să devină mai frumoase apelând la bisturiul chirurgului plastician. Una dintre cele mai solicitate specialiste din domeniu, doctoră la o clinică din capitală, Olesea Sobcenco, ne-a dezvăluit că desfășoară câte 20 de astfel de intervenții chirurgicale într-o singură săptămână. Astfel, pacienții stau la coadă pentru a beneficia de serviciile unui chirurg plastician, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.

Cel mai des femeile fac blefaroplastia, pentru a corecta chirurgical problema pleoapele căzute. Nu mai puțin solicite sunt intervențiile de remodelare corporală – liposucție, abdominoplastie și lipofilling. În topul celor mai populare operații plastice intră și mărirea sânilor, liftingul mamar și liftingul facial.

Vârsta medie a femeilor, care se adresează doctoriței Sobcenco este de 40 de ani. Fiecare a doua vine la chirurgul plastician direct de peste hotare. Chirurgia plastică nu rămâne o necunoscută nici pentru bărbați. Renumitul stilist Victor Tvorceskii a recunoscut că, la fel, a apelat la serviciile Olesei Sobcenco.

„În primul rând, pacienții mei apelează la aceste servicii pentru ei înșiși – pentru a deveni mai încrezători, dar și pentru a scăpa de probleme postnatale sau de vârstă. Pentru majoritatea intervenția chirurgicală este singura soluție de a scăpa de kilogramele în plus. Și, desigur, nu în ultimul rând, plăcerea de a surprinde priviri pline de admirație și de a ne bucura de atenția celor din jur”, spune doctorița Olesea Sobcenco.

Rezultatele muncii cunoscutei specialiste în chirurgie plastică Sobcenco, le puteți vedea pe pagina sa de Instagram.

123Shares

Maria Palade

https://shok.md/