Loredana Groza la piață: Artista a renunțat la ținutele îndrăznețe

 Loredana Groza la piață: Artista a renunțat la ținutele îndrăznețe

De fiecare dată Loredana Groza surprinde pe toată cu ținutele sale îndrăznețe, însă atunci când merge la piață este de nerecunoscut. Artista a fost surprinsă de fotoreporterii, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.
Și-a obișnuit fanii cu aparițiile provocatoare, însă atunci când merge la piață, Loredana Groza renunță complet la ținutele îndrăznețe, însă nu și la gențile scumpe. Înainte de Paște, artista, în vârstă de 51 de ani, a mers la cumpărături și atunci când credea că nu o vede nimeni, ea a fost surprinsă de fotoreporterii de la Playtech.

loredana-groza-piata-2

Cântăreața a cumpărat mai multe legume dintr-o piață din Băneasa, apoi s-a întors la mașină, unde a lăsat plasele pline cu cumpărături în portbagaj.
Apariția vedetei a surprins pe toată lumea. Dacă atunci când merge în club ea este sufletul petrecerii și uimește pe toată lumea cu aparițiile sale, acum Loredana Groza a ales o ținută lejeră și s-a camuflat cu o șapcă. Ea a purtat pantaloni de trening bej la care a asortat o jachetă în aceeași nuanță și un tricou negru. În picioare, artista avea adidași, iar ca accesorii și-a pus o șapcă și a ales o geantă scumpă. Chiar dacă are un program foarte încărcat, Loredana Groza nu își neglijează familia și încearcă să le fie alături cât mai mult. Atunci când poate, artista o ia pe fiica sa în străinătate și se bucură și de momente frumoase petrecute împreună. Soțul artistei este o prezență discretă, astfel că preferă să o lase pe Loredana să se bucure de tot succesul, iar el o susține din umbră.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și