A dezvăluit anul nunții: Când se mărită Irina Rimes

 A dezvăluit anul nunții: Când se mărită Irina Rimes

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său francez, David Goldcher.  Se pare că cei doi se pregătesc să treacă la un alt nivel în relația lor. Artista a dezvăluit în cadrul unui podcast că au planuri de căsătorie, în următorii ani.

Întrebată dacă are în plan să facă nuntă în următorii trei ani, artista a spus că „da, dar nu o să spun public. A-și face o nuntă moldovenească. O să fie când ies actele. În ultima perioadă am început să prețuiesc datinile strămoșești”, a declarat Irina.

Artista a mărturisit anterior, că nu o interesează atât de tare dacă va îmbrăca rochia de mireasă, ci cel mai mult îi pasă de felul în care va fi evenimentul în sine.

„Eu mai mult văd nunta ca o mare petrecere pe care vreau să o am în viața mea, nu neapărat o rochie de mireasă sau o coafură. Am îmbrăcat rochii frumoase la viața mea, cel mai mult mă interesează petrecerea în sine, obiceiurile, muzica și oamenii care se vor simți bine”, a spus Irina Rimes.

Cântăreața a precizat că vrea ca nunta să fie în România, nu în Republica Moldova, și că își dorește să respecte foarte multe tradiții, printre care și dezbrăcatul miresei.

„Eu mai mult mă gândesc la prietenii din Franța cum vor reacționa”, a spus Irina Rimes referitor la obiceiurile de nuntă.

Aceasta a mai vorbit și despre plecarea sa, în România, acum nouă ani. Interpreta a declarat că un „vis nebun” a determinat-o să plece din R.Moldova.

„De fapt, eu am venit în România pentru dragoste, nu pentru muzică. M-am îndrăgostit de un român”, a spus artist, adăugând că și-a cunoscut fostul soț în cadrul unei emisiuni.

Am fost în această emisiune și am făcut cunoștință cu fostul meu viitor soț. M-am îndrăgostit și zic, hai să-mi schimb viața. Am terminat facultatea la București, în ultimul an făceam naveta, după care m-am stabilit aici.

David Goldcher creează muzică. Acesta a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.