Irina Rimes a dezvăluit unde vrea să facă nunta

 Irina Rimes a dezvăluit unde vrea să facă nunta

Irina Rimes a trecut printr-un divorț, dar acum e pregătită iar pentru pasul cel mare. De când l-a cunoscut pe noul său iubit viața i s-a schimbat complet, iar acum se gândește deja la cum va fi evenimentul lor, scrie SHOK.MD.

Irina Rimes a povestit în cadrul unui podcast de pe YouTube că trăiește cea mai frumoasă perioadă de când l-a cunoscut pe iubitul ei, un tânăr de origine franceză. Cei doi au planuri au planuri de căsătorie. Artista a mărturisit că nu o interesează atât de tare dacă va îmbrăca rochia de mireasă, ci cel mai mult îi pasă de felul în care va fi evenimentul în sine, relatează spynews.

„Eu mai mult văd nunta ca o mare petrecere pe care vreau să o am în viața mea, nu neapărat o rochie de mireasă sau o coafură. Am îmbrăcat rochii frumoase la viața mea, cel mai mult mă interesează petrecerea în sine, obiceiurile, muzica și oamenii care se vor simți bine”, a spus Irina Rimes pe YouTube.

Cântăreața a precizat că vrea ca nunta să fie în România, nu în Republica Moldova, și că își dorește să respecte foarte multe tradiții, printre care și dezbrăcatul miresei.

”Eu mai mult mă gândesc la prietenii din Franța cum vor reacționa”, a spus Irina Rimes referitor la obiceiurile de nuntă.

Irina Rimes locuiește cu partenerul său în Franța

Irina Rimes își împarte viața între România și Franța. Cântăreața a stat o perioadă departe de țară, dar s-a întors, însă va face acest drum ori de câte ori este nevoie.

Vedeta povestea la un moment dat pe InstaStory că stă cu chirie în Franța alături de partenerul său și că lucrează mai mereu la piesele pe care urmează să le lanseze.

”Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a spus Irina Rimes într-unul din video-urile sale.