Angelica Frolov, după ce primarul a anulat marșul LGBT: Amatoarele și amatorii de BDSM cred că au acum fantezii erotice cu Ceban

 Angelica Frolov, după ce primarul a anulat marșul LGBT: Amatoarele și amatorii de BDSM cred că au acum fantezii erotice cu Ceban

„Amatoarele și amatorii de BDSM cred că au acum fantezii erotice cu Ceban îmbrăcat în piele cu o puhă de cioban în mâna, care strigă: Interzis, am spus”, așa a reacționat coordonatoarea de Program Lobby și Advocacy a Drepturilor LGBT din cadrul centrului GENDERDOC-M Angelica Frolov, după ce edilul capitalei a anulat marșului LGBT.

Soția ministrului Muncii, Vera Țurcanu-Spatari cere Consiliului pentru Egalitate să reacționeze la postarea „homofobă” a lui Ceban. „Ion Ceban asta depășește orice limită”, a scris aceasta, după ce primarului capitale a declarat că „marșul homosexualilor planificat de contingent nu va fi acceptat de Primărie”.

Scandalul legat de marșul LGBT ia amploare. După reacțiile provocate de anunțul lui Ion Ceban privind interzicerea marșului LGBT în capitală, edilul vine cu noi declarații. „Interzis am spus. Nu aveți ce căuta în Chișinău pe străzi. Nici cu Maia Sandu, nici fără ea”, a scris acesta într-o postare pe Facebook care ulterior a dispărut.

Ceban a anunțat că nu va accepta organizarea marșului LGBT planificat pentru această lună. „Marșul homosexualilor planificat de contingent nu va fi acceptat de primărie. Faceți ce vreți la voi acasă, nu în public”, a scris Ceban, pe Facebook.