Vince McMahon, acuzat de abuz sexual a patru femei

 Vince McMahon, acuzat de abuz sexual a patru femei

Vince McMahon, directorul executiv al WWE (rețea de televiziune din SUA, dedicată wrestling-ului) este acuzat că a plătit 12 milioane de dolari pentru a reduce la tăcerea patru femei pe care le-a agresat sexual, scrie SHOK.md, cu referire ls click.ro.

Femeile abuzate au fost asociate anterior cu WWE și toate au fost constrânse să semneze acorduri cu McMahon, care să le împiedice să vorbească despre abuzurile mogulului în vârstă de 76 de ani.

Unul dintre acordurile raportate a inclus suma de 7,5 milioane de dolari pe care Vince McMahon a plătit-o unei sportive, luptătoare de wrestling, pe care supus-o la abuzuri sexuale. După ce victima, a cărei identități nu a fost făcută publică, a refuzat alte întâlniri de natură sexuală, Vince a refuzat să semneze un contract cu aceasta pentru a-și continua cariera sportiva în cadrul cele mai mari rețele de televiziuni de gen din SUA, notează TMZ.

În 2018, luptătoarea și avocatul ei au negociat cu McMahon un acord de 7,5 milioane de dolari în schimbul tăcerii ei.

În perioada 2006-2008 Vince a plătit alte două femei, foste angajate ale sale cu câte un milion de dolari, pentru a nu dezvălui ce relație a existat între acestea și directorul executiv al WWE.

Noul raport vine în urma unei noi acuzații care l-a determinat pe McMahon să renunțe de bunăvoie la postul său din fruntea promoției de wrestling. Potrivit informațiilor, Vince ar fi fost de acord să plătească unei foste angajate 3 milioane de dolari după ce au avut o aventură în 2019.

Consiliul de administrație al WWE, unde Vince este director, a angajat recent o firmă de avocatură externă pentru a investiga acuzațiile. În ciuda faptului că se află în centrul anchetei, McMahon a spus că este determinat să facă tot ce-i stă în putință pentru a ajuta Comitetul Special să-și ducă la bun sfârșit activitatea.

Între timp, fiica lui Vince, Stephanie, s-a întors în companie în calitate de CEO interimar și președinte interimar, după ce și-a luat un scurt concediu pentru a se concentra pe familie.

Citește și