Drama prin care a trecut Irina Rusu: Am rămas fără un rinichi, fără banii de la nuntă și apartament

 Drama prin care a trecut Irina Rusu: Am rămas fără un rinichi, fără banii de la nuntă și apartament

Bloggerul Irina Rusu a povestit despre drama prin care a trecut. Aceasta a fost nevoită să-și scoată un rinichi pe banii câștigați de la nuntă, după ce a aflat întâmplător că și-a pierdut abilitatea  de a functiona. „Am rămas fără un rinichi, fără banii de la nuntă și apartament”, a dezvăluit aceasta la „Unu Noaptea”.

„Pornesc și eu de la ideea că banii nu aduc fericire. Totul s-a schimbat radical, în momentul în care am fost la un control medical și mi-a descoperit întâmplător că am un rinichi care nu e funcțional și mi-ar putea face probleme în viitor. Recomandarea era chirurgical să-l scoatem.

La acel momentul nu aveam bani. Aveam 3000 de euro de la nuntă și atât costa operația. 

Banii de la nuntă i-am dat pe scosul rinichiului. Eu încă glumeam înainte de asta ca să-ți cumperi apartament la Cluj, trebuie să-ți vinzi un rinichi.

După aceasta am rămas fără rinichi, fără banii de la nuntă și fără apartament.

Atunci mi-am dat seama că poate eu nu am nevoie de bani ca să-mi cumpăr Chanel, dar totuși vreau să am o plasă de siguranță și atunci când o să am nevoie o să apelez. Cineva zicea de pe Instagram, să fac o campanie de strans fonduri. Of, Doamne nici chiar acolo nu am ajuns”, a spus Irina Rusu. 

Aceasta a spus că atunci a înțeles că trebuie să lucreze pentru confortul său.

Citește și