Vrea sa se împace cu Shakira? Pique s-a despărțit de blonda cu care a înșelat-o pe interpretă

 Vrea sa se împace cu Shakira? Pique s-a despărțit de blonda cu care a înșelat-o pe interpretă

Fostul partener a Shakirei, fundaşul echipei FC Barcelona Gerard Pique s-a despărțit de blonda cu care ar fi înșelat-o pe interpretă. Potrivit presei internaționale, acesta ar vrea să se împace cu artista. 

Noua femeie din viața lui Gerard Pique, cu care a fost împreună câteva săptămâni este chelneriță într-un faimos club din Barcelona.

Potrivit sursei citate, fotbalistul în vârstă de 35 de ani nu planifica să „rupă” relația cu noua sa iubită, dar a fost nevoit să facă acest lucru din cauza ultimilor evenimente. Astfel, Pique ar fi luat această decizi din motivul că Shakira are intenția de a părăsi Spania și de a-și lua cei doi fii cu ea, în timp ce acesta îi vrea pe toți trei aproape de el, în Barcelona.

Shakira și jucătorul de fotbal Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de căsnicie. Motivul a fost infidelitatea lui. Despre aceasta a anunțat revista spaniolă El Periodico.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, dar nu au fost niciodată căsătoriți.

Shakira și Gerard Pique au aceeași dată de naștere, dar cântăreața columbiană este cu 10 ani mai în vârstă. Ea are 45 de ani, iar Pique 35.

Zvonuri despre despărțirea lor au circulat de mai multe ori în decursul anilor.

După ce presa din Spania a scris că în viața fotbalistului ar exista deja o altă femeie, tot mai multe informații cu privire la infidelitatea lui Gerard Pique au început să iasă la iveală. Jucătorul Barcelonei a fost fotografiat alături de o femeie, la o petrecere care a avut loc în Stockholm. Tânăra ar fi actuala parteneră a lui Gerard Pique, iar imaginea a apărut în presă.

Miercuri, 22 iunie, Shakira a fost surprinsă de paparazzi în timp ce conducea spre casă. Imaginile o arată pe cântăreața columbiană extrem de tristă și de îngândurată, la volanul mașinii sale. Sunt primele imagini cu Shakira, după apariția pozei cu Gerard Pique alături de o altă femeie, la o petrecere în Suedia.

 

 

 

Citește și